Proslave rođendana traju 2 sata i zatvorenog su tipa. Rođendan možete rezervisati putem našeg sajta ili pozivima na naše kontakt telefone. Ukoliko su termini za vaš željeni datum slobodni, igraonica vam može izaći u susret tako što će vam dati mogućnost zakazivanja rođendana u terminu od 18h do 20h. Takođe vaš termin možete produžiti za 30 min uz doplatu od 10e. Za odrasle goste piće se služi iz našeg šanka, a za tortu i hranu igraonica je obezbijedila posuđe, escajg, ovale, i sve što je potrebno za posluženje. Imamo specijalne ponude keteringa koji će zadovoljiti sve vaše i dječije potrebe za ludom zabavom i dobrom hranom.

PRAVILNIK ZA ROĐENDANE OBAVEZNO PROČITATI !

U osnovni paket je ukljuceno

Proslava rođendana traje 2 sata i zatvorenog je tipa. Za to vrijeme sav sadržaj igraonice vam je na raspolaganju. Na 15-oro djece ide 1 animator-zabavljač, pozivnice, kompletan pribor za posluženje, koji uključuje vatromet i svjećice, grickalice i sokiće, kao i face painting, muzičko-takmičarske igre, balon party.... A za slavljenika/cu obezbjedili smo rođendanski poklon u vidu CD-a sa rođendanskim fotografijama, kao i dnevnu kartu za igraonicu.

DODATNE USLUGE

U osnovni paket je ukljuceno

Proslava rođendana traje 2 sata i zatvorenog je tipa. Za to vrijeme sav sadržaj diskoteke vam je na raspolaganju. Na 15-oro djece, 1 animator-dj, pozivnice, kompletan pribor za posluženje koji uključuje vatromet i svjećice, grickalice i sokiće (coca-cola i fanta po želji), muzičko-takmičarske igre, limbo dance, balon party, neon party, guitarra challenger.... A za slavljenika/cu obezbjedili smo rođendanski poklon u vidu CD-a sa rođendanskim fotografijama.

DODATNE USLUGE

Termini za rođendane

11:00 - 13:00
13:30 - 15:30
17:00 - 19:00
19:30 - 20:30

Takođe igraonica može izaći u susret za drugi termin, ako su ostali termini željenog datuma slobodni.

CIJNA SE FORMIRA PO DOLASKU DJECE